HİZMETLERİMİZ




Her alanda başarılı hizmetler veren koz ajans Koz Kına Gecesi organizasyolları ile de sizlerle..




Tanıtım aktiviteleri, stant hostesliği, extra garson, tercümanlar ve daha birçok alanda ihtiyaç duyduğunuz ekip arkadaşlarınız için doğru adrestesiniz..




Bir çok markanın moda tanıtımlarında eğitimli Manken kadromuzla gerçekleştirdiğimiz muhteşem defileler eşliğinde yapılan showlarda, kareoğrafisinden, sahnesine tasarımlarınıza özel sunumların adresiyiz..




Bizim için “Müşteri” yoktur “İş Ortağı” vardır. Sadece söylenileni değil, her zaman fazlasını yapar; sorumluluk alır, üretir ve değer katarız.




Çalışmakta olduğumuz profesyonel ve deneyimli ekibi sayesinde her türlü toplantı, kongre, düğün, nişan, kurumsal toplantılar, fuarlar, seminerler ve organizasyonları size en kusursuz şekilde hizmet sunmaktadır.




Logo Tasarımı, Kartvizit, Kurumsal Kimlik, Afiş Tasarımı, Broşür, Web Tasarımı, Web Arayüz Tasarımı, Sosyal Media, Dijital Pazarlama, Uygulama Arayüz Tasarımı, Katalog Tasarım, Fotograf Çekimi, Dergi vb..

HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

10 yıllık geçmişinde birçok tanıtım ve reklam faaliyetinde bulunan Koz Ajans bugünkü kariyerlerine ulaşmıştır. Fuarlar, tanıtımlar ve şovlar, bizim işimiz yarı yolda kalmayın. Profesyonel, kaliteli hizmeti kendine ilke edinen Koz Ajans; çalışkan, güler yüzlü, eğitimli ve disiplinli kadrosuyla fuar, defile, kongre, seminer, panel, lansman, toplantılar, açılış, tanıtım, karşılama ve benzeri birçok etkinlikte hizmet vermektedir.
Firmamız bünyesinde geneli üniversite öğrencisi veya mezunu eğitimli Host - Hostes, model, manken, tercüman, müzisyenler, dans ekipleri ve animatör arkadaşlarla çalışmaktadır.
Tanıtımda başarıya giden yol sizi en iyi şekilde temsil edecek yardımcılarınızı seçmekten geçiyor. Tanıtım hosteslerimiz Moda’dan, Arabaya, Sanayiden, Yapı ve Bilgisayar fuarları olmak üzere daha birçok alanda başarıyla hizmet ettiler.
Fuar ve Organizasyonlar, Defileler, Moda Show’ları, Moda dergileri, Kataloglar, Billboard, Afiş, gibi her gün önümüze çıkan görsel konuların vazgeçilmez unsuru olan: Fotomodel ve Mankenliğin vazgeçilmez adresidir Koz Ajans.
Koz Ajans kurulduğu günden itibaren birçok görsel moda, defile, Açılışlar, Fuarlar, Reklam vb. organizasyona imza atmıştır. Küçük ve orta ölçekli çalışmalarla organizasyon işlerine başlayan Koz Ajans büyük ve kapsamlı şölen havasında işlerde yapabilecek konuma gelmenin gururu içerisindedir.